Accident rutier GRAV în Medgidia. Un pieton a murit după ce a fost spulberat de o mașină

4352
7
Accident rutier GRAV în Medgidia. Un pieton a murit după ce a fost spulberat de o mașină - accidentroatasursafotomediafax-1399881920.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - Bogdan Adrian Mihai, de 19 ani conducea o autoutilitară Ford cu care tracta un Audi, condus de Bilent Tița. Cele două autovehicule se deplasau pe DN 22C, în afara localității Medgidia. La un moment dat, șoferul autoutilitarei a virat la stânga fără să se asigure, moment în care a acroșat un Citroen, condus de Bairam Asan, de 38 de ani, care se afla în depășirea Citroenului. 
În urma impactului, Romeo Moșescu, de 48 de ani, a murit pe loc. Acesta se afla pe trotuar când a fost lovit din plin de Citroen.



UPDATE - Bărbatul care a fost accidentat mortal se dusese la ieșire din Medgidia, la un service auto, pentru a-și lăsa autoturismul. După ce a lăsat mașina, acesta a plecat pe jos. N-a mai ajuns, însă, la destinație.


Un șofer care se deplasa dinspre Constanța către Medgidia și care conducea un Citroen cu numere de Bulgaria a încercat să depășească o dubiță, tot cu numere de Bulgaria. La un moment dat, cele două autovehicule s-au ciocnit, astfel că Citroenul a ricoșat și l-a lovit pe bărbatul care se deplasa pe marginea șoselei, după care s-a oprit într-un gard de beton. 


UPDATE - Potrivit ultimelor informații, pietonul care a fost implicat în accident a murit. Se pare că inițial a fost vorba despre o tamponare între două autoturisme, însă unul din autovehicule a ricoșat, lovind un pieton care se afla pe marginea străzii. 


Un accident rutier grav s-a produs, în urmă cu puțin timp, la intrare în localitatea Medgidia. Din primele informații se pare că în eveniment au fost implicate două autoturisme, dar și un pieton.  Se pare că accidentul s-a produs pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers. Vom reveni. 


Comentează știrea

bvv
12 mai 2014
inca un retardat cu cazan inmatriculat in BG face victime

Masina e un citroen cu numere de Bulgaria. Probabil soferul era beat sau drogat. Feriti-va de troacele cu numere de BG, conduse de toti retardatii..

cata
12 mai 2014
accident

Nu toate masinile inmatriculate in bulgaria sunt troace.ai grija ce scri Nu masinile sunt de vina . Ci cei care le conduc.

FERITI-VA FRATI AI POPORULUI ROMAN !!!
12 mai 2014
da

Daca ar fi toti covrigarii( drogatii, alcolicii) constienti nu ar mai fii COTEȚE DE BG ! ->> CU ASIGURARI FALSE, TOPOARE SI ALTE OBIECTE SPECIFICE LOR " A INDIENILOR " !!! CA FARA ALEA SUNT BAGATI LA BORCAN AUTOMAT ;) ! FERITI-VA COPIII, FAMILIILE SI PE CEI DRAGI DE MASINILE " COTEȚELE LOR !'

no bg
12 mai 2014
ligheane de bg

O sa ajungem sa citim zilnic de oameni nevinovati omorati de nenorocitii astia cu numere de bulgaria. Nu cred ca e combinatie mai periculoasa ca asta, soferi fara creier si masini (daca se pot numi asa) sub orice critica. Chiar asa nu se poate face nimic sa scapam de idiotii astia ?

pt no bg
12 mai 2014
comunistule

nu detin masina de bulgari, dar tu daca ai parerea asta de masinile imatriculate in afara esti mai incult decat aia despre care vorbesti.daca vrei sa scapi de masinile inmatriculate in alte tari mai ales cele de bulgari voteaza-l pe nea Nicu din nou si pregateste-te sa renunti la net , tv ,caldura...etc.

Valentin
12 mai 2014
Pacat

Sa-i fie tarana usoara. Un om deosebit .....

manole
12 mai 2014
Dumnezeu sa-l odihneasca

Un om si un caracter de exceptie. Un mare pacat pentru el și baietii lui, asta nu trebuia sa se intample. Dumnezeu sa-l ierte.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Mai 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța
Sâmbătă, 10 Mai 2014
Stire din Eveniment : Bărbat lovit de un TIR
Pagina a fost generata in 1.9299 secunde