Accident rutier grav în Constanța / Șoferița a fugit de la locul accidentului

1792
13
Accident rutier grav în Constanța / Șoferița a fugit de la locul accidentului - amb-1321948206.jpg
O șoferiță de 32 de ani a rănit grav o femeie de 76 de ani și a fugit de la fața locului.

Pățania îi aparține Mihaelei Tătulescu, de 32 de ani. Aceasta conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, aseară, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, iar la intersecția cu strada Traian, a efectuat viraj la stânga, încălcând marcajul continuu ce separă sensurile de mers, accidentând-o pe Tanța Mihai, de 76 de ani, din Constanța, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Deși bătrâna a fost accidentată grav, șoferița a fugit de la fața locului, revenind după ce și-a parcat autoturismul la domiciliu. Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență, unde a fost internată în stare de comă.

Mihaela Tătulescu este cercetată pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală gravă din culpă și părăsirea locului accidentului fără aprobarea polițiștilor.

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Cristina
22 noiembrie 2011
Eronat si incomplet

Dna jurnalist , va lipseste informatia si cu toate acestea scrieti un articol in care mai si mentionati numele complet al persoanelor implicate! Femeia care a provocat accidentul a plecat la o vecina sa-si lase copilul mic , care era in stare de soc, si a revenit la locul accidentului. Ce vroiati? Sa ia masina iar, si agitata cum era sa mai provoace un alt accident?

thmis
22 noiembrie 2011
bussy woman

Agitata sau nu trebuia sa ramina acolo dar vai da fuga repede la pile relatii zbirniie celularele,ba nu cunosti un avocat bun stii vreun mahar la circulatie dau oricit numai de victime nu se ingrijeste nimeni mai ales pensionari( eventual scapi de ei cu ceva bani ).Din pacate este scenariul tipic care se repeta inclusiv cu fisssurile femei moderne ,de cariera vesnic grabita cu pretentii occidentale si probabil cu ideea deja inoculata de putere :lasa ca si asa tin doi sau trei pensionari din ce cistig. Pretentii de occident da,atunci si lege aplcata occidental :ioc carnet,ioc masina ptr un an ,amenda de vreo 10000 lei plus despagubiri si spitalizarea victimei sa se sature de filme,sic.

Camelia MIU - MITRIC
22 noiembrie 2011
Ce spune legea?

Potrivit legii, orice șofer care este implicat în producerea unui accident rutier care se soldeaza cu ranirea unei persoane NU ARE VOIE sa paraseasca locul accidentului fara aprobarea Politiei Rutiere. Motivarea acesteia, ca si-a dus copilul la o vecina, va fi analizata, cu siguranta, de politistii care ancheteaza cazul.

alex
22 noiembrie 2011
oricum

acordarea prioritatii pietonilor, chiar si pe trecerea de pietoni, este optionala. presupun ca doamna in varsta a sarit, pur si simplu, in fata masinii

22 noiembrie 2011
marcaj pietonal?

Marcaj pietonal la intersectia bd 1 Decembrie cu str Traian?

diana
22 noiembrie 2011
pentru alex

Mi-o si imaginez pe doamna de 76 de ani sarind in fata masinii! :)

Camelia MIU - MITRIC
22 noiembrie 2011
pt Alex

Domnule Alex, aratați-mi și mie, vă rog, unde anume și în ce lege ați citit dvs. că, citez, "acordarea prioritatii pietonilor, chiar si pe trecerea de pietoni, este optionala". Dimpotrivă, atunci când un pieton se află pe trecere, orice șofer este obligat să oprească! Că în anumite situații pietonii se aruncă pe trecere fără să se asigure câtuși de puțin este o altă poveste, dar, chiar și așa, nu ei sunt găsiți vinovați, ci tot șoferii! Poate că ar fi bine să nu mai emiteți păreri în necunoștință de cauză, nu de alta, dar poate că vreunii dintre cititori ar putea chiar să vă creadă! Apropo, cu astfel de cunoștințe în materie rutieră, sper că nu dețineți carnet de conducere!

Alex
22 noiembrie 2011
pt Camelia

pai, daca nu e adevarat, scoateti comentariul. dvs, redactia, aveti veti o obligatie fata de public, nu puteti lasa orice bazaconie periculoasa pe site

munteanu ion
22 noiembrie 2011
soferi indisciplinati

doamna trebuia sa se gandeasca inainte de-a taia linia continua la copilul din masina,multa obraznicie,peste tot se incalca regulile de circulatie.

geanina
22 noiembrie 2011
pt thmis

ce treaba are cariera si restul ce ai mai scris cu ce s-a intamplat de fapt?se putea intampla oricui si tie inclusiv.trebuie sa fii mai intai parinte si dupa aia o sa intelegi k a vrut sa-si protejeze copilul.nu mai spuneti k a fugit.daca vroia sa fuga nu se mai intorcea.

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Femeie rănită în piața Cireșica
Pagina a fost generata in 0.354 secunde