Accident rutier grav în Constanța

2618
Accident rutier grav în Constanța - amb-1321996671.jpg
O șoferiță de 32 de ani a rănit grav o femeie de 76 de ani și a fugit de la locul accidentului. Bătrâna a murit, după câteva ore, pe patul de spital.
Pățania îi aparține Mihaelei Tătulescu, de 32 de ani. Aceasta conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, luni seară, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, iar la intersecția cu strada Traian, a efectuat viraj la stânga, încălcând marcajul continuu ce separă sensurile de mers, accidentând-o pe Tanța Mihai, de 76 de ani, din Constanța, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.
Deși bătrâna a fost accidentată grav, șoferița a fugit de la fața locului, revenind după ce și-a parcat autoturismul la domiciliu, spun polițiștii. Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență, unde a fost internată în stare de comă. La câteva ore de la producerea accidentului, bătrâna a decedat.
Mihaela Tătulescu este cercetată, în prezent, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără acordul polițiștilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Murelor
Marţi, 22 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Femeie rănită în piața Cireșica
Pagina a fost generata in 0.549 secunde