ACCIDENT RUTIER GRAV, după ce un șofer de 60 de ani nu a acordat prioritate într-o intersecție

1143
ACCIDENT RUTIER GRAV, după ce un șofer de 60 de ani nu a acordat prioritate într-o intersecție - accidentincarcaratigherla11024x7-1499927251.jpg
Accident mortal la Gherla, după ce un șofer nu a acordat prioritate. Două autoturisme au intrat în coliziune, în această dimineață, la intersecția străzilor Ciocârliei cu Mintiului din Municipiul Gherla, județul Cluj, după ce unul dintre șoferi, în vârstă de 60 de ani, nu a acordat prioritate.



Acesta este și cel ce și-a pierdut viața în acest accident. Bărbatul conducea un autoturism marca Volkswagen, când a intrat în coliziune violentă cu un autoturism Audi, iar în urma impactului, o a treia mașină a fost lovită, un Logan care era parcat pe marginea drumului, informează someseanul.ro.

În urma accidentului, două persoane din autoturismul Volkswagen au rămas încarcerate. Echipele de descarcerare au reușit scoaterea dintre fiarele contorsionate a unei victime, soția șoferului, care a fost transportată în stare gravă la spital.


Din păcate, bătrânul a fost resuscitat la locul accidentului, fără succes, iar medicii s-au văzut nevoiți să declare decesul.

La spital a ajuns și șoferul autoturismului Audi, dar care, potrivit medicilor, este în afara oricărui pericol, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5703 secunde