ACCIDENT rutier cu un mort și un rănit

159
ACCIDENT rutier cu un mort și un rănit - ambulanta13635568241392577777139-1413491619.jpg

Articole recomandate

Circulația pe DN2 E85, între localitățile Cioranca și Costești, județul Buzău, a fost blocată aproximativ două ore, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un utilaj agricol, în urma căruia o persoană a murit, iar o alta a fost rănită.


Din primele date, accidentul soldat cu un mort și un rănit a avut loc după ce șoferul unui autoturism BMW X5 înmatriculat în Vrancea, care se deplasa dinspre Buzău spre București, s-ar fi ciocnit cu un utilaj agricol aflat în fața sa, pe același sens de mers, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ulterior, autoturismul BMW a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit de un autoturism Audi, înmatriculat în București, în timp ce tractorul a ieșit în afara șoselei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar șef Florina Crucianu, în urma impactului, șoferul autoturismului Audi, un bărbat de 56 de ani, din București, a murit pe loc, în timp ce șoferul celui de-al doilea autoturism a fost grav rănit, fiind transportat la spital, pentru îngrijiri medicale, scrie mediafax.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9443 secunde