Accident rutier cu mireasa furată. Șoferul era beat!

284
Accident rutier cu mireasa furată. Șoferul era beat! - mireasafurataaccident05807000-1531651994.jpg

Articole recomandate

O mireasă din Galați s-a lăsat furată, în noaptea nunții, pentru a respecta tradiția, însă a ajuns la spital, după ce a fost victima unui accident rutier, informează Realitatea de Galati.


Coliziunea, petrecută în noaptea de sâmbătă spre duminică, nu a avut urmări foarte grave, singura rănită fiind chiar mireasa, în vârstă de 37 de ani.

Nuntașii au dorit să respecte tradiția furatului miresei, așa că trei bărbați au luat-o pe femeia care-și sărbătorea cea mai frumoasă zi din viață la un restaurant situat aproape de marginea Galațiului, au urcat-o într-un taxi și au plecat spre centrul orașului.

Când nuntașii au ajuns la prima intersecție importantă, "renumită" de altfel pentru numărul mare de accidente produse din cauza vitezei și a neacordării de prioritate, taxiul a fost lovit de un autoturism care venea de pe un drum fără prioritate.

În urma impactului, singura care a avut de suferit a fost chiar mireasa, aflată pe bancheta din spate a mașinii. Femeia a ajuns la spital cu câteva leziuni la mână.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4588 secunde