Accident nautic pe lacul Snagov: O persoană este dată dispărută

230
Accident nautic pe lacul Snagov: O persoană este dată dispărută - accident-1434268003.jpg

Articole recomandate

Grav accident pe Lacul Snagov. O persoană se află în stare gravă, alte patru au fost și ele rănite după ce două ambarcațiuni s-au ciocnit azi-noapte, informează B1 TV.

Un om a fost dat dispărut și este în continuare căutat de echipele de salvare. Persoana dispărută ar fi un angajat al restaurantului de care aparținea una dintre bărci. Barca restaurantului ar fost dotată corespunzător pentru navigare pe timp de noapte, celalată baraca implicată în accident nu ar fi avut toate dotările, potrivit angajaților restaurantului.

La 200 de metri de mal, la 6 metri adâncime se află o epavă a uneia dintre cele două bărci.

Secretarul de stat din ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat a declarat că la fața locului au intervenit echipajele ISU și scafandri și că persoana care a dispărut este căutată în continuare.

"Accidentul a avut loc în cursul nopții tercute. Au intervenit imediat echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București, echipaje de ajutor și de asistență medicală de urgență și de la ambulanță și scafandri. La mometul actual bilanțul este de o persoană care a refuzat să fie transportată la spital, o persoană într-o stare foare crtică, trei persoane cu fracturi dschise și cu diferite leziuni și mai avem o persoană dispărută pentru care căutările se continuă", a declarat Raed Arafat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2115 secunde