ACCIDENT MORTAL. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Șoferul fugar a fost prins

317
ACCIDENT MORTAL. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Șoferul fugar a fost prins - befunkycollage650x43591884200-1496472790.jpg

Articole recomandate

O femeie de 76 de ani a fost spulberată chiar pe trecerea de pietoni, din orașul Arad! Bâtrâna a murit pe loc. Șoferul a fugit de la locul accidentului, abandonând mașina la câteva străzi distanță. 


Lovitura a fost atât de puternică, încât femeia a fost aruncată mai mulți metri în aer, potrivit martorilor.

În zadar au sosit echipajele medicale la fața locului, pentru că victima nu a mai putut fi salvată. Martorii spun că, șoferul circula cu mare viteză și nu a schițat niciun gest de frânare, potrivit Romania TV.

Când a văzut că femeia nu se ridică de pe asfalt, acesta a demarat în trombă și a fugit. Autoturismul este înmatriculat în Bulgaria. Oamenii legii au demarat o anchetă.

"Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea conducătorului auto pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi adus în fața magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă", anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3263 secunde