ACCIDENT MORTAL MIHAI VITEAZU / Circulația este blocată în zonă pentru transpotarea răniților la spital

1363
ACCIDENT MORTAL MIHAI VITEAZU / Circulația este blocată în zonă pentru transpotarea răniților la spital - accident2-1345377389.jpg

Articole de la același autor

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, Carmen Șerbănescu, tragedia de la Mihai Viteazu s-a petrecut după ce două autoturisme, o Dacie și un Espero, s-au lovit frontal.

Totul s-a petrecut pe DN 22C, drumul ce leagă Tulcea de Constanța, în dreptul localității Viile, comuna Mihai Viteazu. Unul dintre șoferi se pare că a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal un alt autoturism.

În autoturismul Dacia se afla o familie alcătuită din trei persoane, doi adulți și un copil, iar în Espero se aflau șapte persoane, dintre care trei copii.

Două persoane au murit pe loc, iar alte cinci au fost rănite grav, ele fiind transportate, în aceste momente, la spital.

Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române informează că, din pricina unui accident grav în care două autoturisme au fost implicate în jurul orei 13.40, circulația auto pe DN22 este la această oră blocată în ambele sensuri în zona localității constănțene Mihai Viteazu. Potrivit primelor informații obținute de la fața locului, două persoane au decedat, iar alte opt au fost rănite.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să conducă prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la locul accidentului.

Cauza probabilă a evenimentului este efectuarea unei depășiri neregulamentare de către șoferul unuia dintre autoturisme. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 August 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier la Năvodari
Pagina a fost generata in 0.5999 secunde