Accident mortal la Roma. Un șofer român beat a ucis un cameraman al postului SkyTV

258
Accident mortal la Roma. Un șofer român beat a ucis un cameraman al postului SkyTV - carabinieri2-1476884726.jpg

Articole recomandate

Un operator al postului SkyTV, Roberto Senesi, în vârstă de 40 de ani, a fost ucis la Roma, într-un accident rutier produs de un șofer român, informează site-ul www.gazetaromaneasca.com.

Accidentul s-a produs pe via Appia Nuova, în noaptea dintre 12 și 13 octombrie. Mașina care a provocat accidentul avea la volan un român de 24 de ani, cu o alcoolemie de 1,6 la acel moment.

Roberto Senesi circula la bordul mașinii sale Seat Ibiza când în față i-a apărut o mașină la bordul căreia erau doi tineri de 24 și 30 de ani.

Ajutorul dat de medici lui Senesi a fost inutil. Potrivit carabinierilor din Castel Gandolfo, responsabilitatea accidentului îi revine lui Alexandru Ciobanu (24 de ani), care a efectuat o depășire riscantă și cu viteză mare, apoi s-a izbit frontal de mașina lui Senesi.

Ciobanu este acuzat de "omor rutier". Analizele au demonstrat că la momentul accidentului rata sa de alcoolemie era de 1,60. Tânărul de 24 de ani a fost internat în stare gravă la Policlinica Tor Vergata și este supravegheat de polițiști.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1365 secunde