ACCIDENT MORTAL la ieșirea din Mamaia către Năvodari

2169
4
ACCIDENT MORTAL la ieșirea din Mamaia către Năvodari - accident-1377802402.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - În urmă cu puțin timp motociclistul aflat în comă a decedat la spital.


Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp la ieșirea din stațiunea Mamaia către Năvodari. Un motociclist a lovit un pieton ce se angajase în traversarea străzii regulamentar prin loc marcat. În urma accidentului pietonul a decedat iar motociclistul se află în comă.

Comentează știrea

enea
29 august 2013
accident navodari

am fost acolo la 5 minute de la accident.foarte tragic.pacat de saracul om.

jan
29 august 2013
VITEZA.......

Pacat ca la o asemenea viteza cum circula unii dintre motociclisti fac o multime de victime ! Ar trebui sa faca un mars in intreaga tara sa nu faca din asemenea bolizi adevarate avioane pe soselele romaniei.!!!!

je
30 august 2013
mda..

am trecut si eu cand era pietonul intins pe strada.problema e ca nu e vizibilitate la trecerile alea.Un bec/neon ceva,ar putea salva viata cuiva,pentru ca prin zona aia nu prea te astepti sa treaca cineva pe trecere.Ar fi fost normal ca trecerile astea "surpriza" sa fie luminate!!!!!!!!!!!!!!!!

..
30 august 2013
..

eu am ajuns la 1 min dupa accident. Primul lucru care l`au facut cei de la ambulanta a fost sa se duca la motociclist, in schimb omului de 62 de ani nici nu i`au verificat pulsu, luandu`se dupa martori ca nu are puls, timp de 5 min cat am stat si m`am uitat ingrozit la accident, nu s`a dus nimeni la saracul om.. poate avea pulsul slab si mai era in viata acum .. ambulanta! Pacat de amandoi :(

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 August 2013
Stire din Eveniment : Moartea vine pe două roți
Pagina a fost generata in 1.2377 secunde