Accident mortal în dreptul Palatului Copiilor

1088
9
Accident mortal în dreptul Palatului Copiilor - accident-1338556190.jpg
Astăzi, un bărbat în vârstă de 75 de ani a murit pe loc în urma unui accident rutier care s-a petrecut pe strada Soveja, din Constanța.

Polițiștii spun că Bogdan Chirică, de 24 de ani, din Tulcea, care se afla la volanul unui autoturism marca Ford și circula pe strada Soveja, pe banda a treia, în momentul în care a ajuns în dreptul Palatului Copiilor, l-a accidentat mortal pe Radu Coșoreanu, de 75 de ani, din Constanța, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

În încercarea de a evita accidentul, conducătorul auto a virat la stânga, intrând pe contrasens, oprindu-se pe spațiul verde. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o readuce pe victimă la viață. 

Comentează știrea

Bunica
9 iunie 2012
Un alt 'smecher' se credea si acest DJ

Un batran de 75 de ani care abia merge si un Asa zis fitos cu un Ford la 24 de ani care lucreaza intr-un club... Condu cu prudenta tot timpul ! Dumnezeu sa-l odihneasca pe batran.

Andrada
11 iunie 2012
Adevar

Daca vrei sa faci un comentariu contra tanarului care a luat viata unui om pe adevarul.ro, NU ti se da comentariul pe pagina lor. Ce interese au ei in acest caz?!

Vlad Tepes
12 iunie 2012
Doare, Asa-i ?!

Au Interese si Legaturi mari !!! Lui Chirica si lui Munteanu li s-a-ntors Raul pe care l-au facut ! Unul cu un mort in familie, iar celalalt cu unul spre puscarie... Cum e smecherilor acum cand ati simtit durerea?!... Sper ca veti repara ceva din ce ati facut; nu de alta dar primim inapoi inzecit pentru toate faptele noastre.

Răspuns la: Adevar
Adăugat de : Andrada, 11 iunie 2012
Daca vrei sa faci un comentariu contra tanarului care a luat viata unui om pe adevarul.ro, NU ti se da comentariul pe pagina lor. Ce interese au ei...
Sorin
12 iunie 2012
C

Drogat, betivan ordinar ce esti !!! Ai luat viata unui om !!!!

Sorin
12 iunie 2012
Criminalule !!!

Drogat, betivan ordinar ce esti !!! Ai luat viata unui om !!!!

Antonescu
13 iunie 2012
Ai lasat o familie fara tata, fara sot, fara bunic ! Ce drept Ai tu sa iei viata cuiva?

Chirica merge mereu cu viteza si prin Tulcea! Sa le iasa smecheria pe care o au in cap ca Sunt unii din patronii clubului MGM in care se intampla numai prostitutie si droguri, celalalt patron fiind Munteanu Mihai.

Adam
15 iunie 2012
Adevarul gol-golut

Munteanu si Chirica, patronii de la MGM, prin legaturile pe care le detin, iar au platit ziarul adevarul.ro sa scrie numai ceea ce-i avantajeaza pe ei

Vlad
15 iunie 2012
Niste nesimtiti

Am vrut sa Scriu si eu despre subiectul acesta pe ziarul lor dar comentariul a fost trecut ca spam !!! Libera exprimare a opiniei este numai pentru ce comentarii considera ei ca Sunt 'bune'...

Răspuns la: Adevarul gol-golut
Adăugat de : Adam, 15 iunie 2012
Munteanu si Chirica, patronii de la MGM, prin legaturile pe care le detin, iar au platit ziarul adevarul.ro sa scrie numai ceea ce-i avantajeaza pe ei
Rotaru
19 iunie 2012
Trist dar Adevarat...

@niste nesimtiti... Cine Sunt nesimtiti : Munteanu si Chirica sau Cei de la ziarul Adevarul ? Dupa parerea Mea toti Sunt niste PERvERSI !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7304 secunde