Accident MORTAL în Constanta. O femeie și-a pierdut viața - UPDATE

515
3
Accident MORTAL în Constanta. O femeie și-a pierdut viața -  UPDATE - accident-1394305223.jpg

Articole de la același autor

Un accident mortal s-a produs, în urmă cu puțin timp, în localitatea Amzacea. Din primele informații se pare că un pieton care traversa neregulamentar a fost lovit de o mașină. Impactul a fost atât de puternic încât pietonul a murit pe loc. 


UPDATE / Femeie de 51 de ani, moartă într-un accident rutier 


O femeie din Iași și-a găsit sfârșitul, la Constanța, după ce a fost lovită de o mașină. Tragicul eveniment s-a produs în seara zilei de 8 martie. 


În jurul orelor 19.50, Georgeta Pirlean, de 36 de ani conducea un autoturism pe DJ 392, dinspre Amzacea către Plopeni. La un moment dat, ajungând în localitatea General Scărișoreanu, la intersecție cu strada Crinului, șoferița a accidentat-o pe Luminița Darie, de 51 de ani, care se afla pe partea carosabilă. 


În urma impactului deosebit de puternic, femeia a murit pe loc, în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita. 




Comentează știrea

dsdf
8 martie 2014
era un opel cu numere de Bulgaria

era un prostan cu opel cu numere de Bulgaria

admirator
9 martie 2014
asa e cu un primar

vitezoman (cutuman, plaicuboi etc.); el e interesat de a crea artere gigant, pe care sa alerge bolizii, nu un oras in care cetatenii simpli sa se simta in siguranta. Daca la fiecare intersectie (mai ales la sensurile giratorii si stopuri) ar fi limitatoare de viteza, vitezomanii ar conduce incet si eventualele greseli ale pietonilor (sau ale lor) nu ar avea consecinte tragice. Dar asa... se moare pe capete. Sunt tot felul de dobitoci care depasesc pe dreapta, nu respecta trecerile de pietoni etc. E de mentionat ca limitatoare de viteza au inceput sa se monteze, dar primarele "destept" si cu initiativa le-a scos...

admirator
9 martie 2014
daca stiti un criminal potential

cu Hummer argintiu, dati-l in primire aici! Nu respecta trecerile de pietoni, depaseste pe dreapta si in intersectie (sens giratoriu) etc. Trebuie identificat...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5374 secunde