ACCIDENT LA CONSTANȚA! Polițist rănit în misiune după ce mașina în care se afla a fost acroșată de un autobuz

807
ACCIDENT LA CONSTANȚA! Polițist rănit în misiune după ce mașina în care se afla a fost acroșată de un autobuz - accident1735x400-1552147271.jpg

Articole recomandate

Un agent de poliție a fost rănit în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă, în municipiul Constanța, după ce o autospecială a Poliției ce se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune a fost acroșată de un autobuz al Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC), notează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, victima a solicitat îngrijiri medicale, acuzând ușoare vătămări corporale.

"A avut loc un accident rutier ușor, în care a fost implicat un echipaj al Secției 3 Poliție. O autospecială Dacia Logan, în timp ce se deplasa în regim de circulație prioritară cu semnalele speciale acustice și luminoase în funcțiune (pentru a acorda sprijin unei patrule pedestre), a fost acroșată într-o intersecție de un autobuz RATC. În urma accidentului, un agent de poliție (pasager) a solicitat îngrijiri medicale, acuzând ușoare vătămări", a informat IPJ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0836 secunde