Accident la Capitol

655
1
Accident la Capitol - accidentcapitol-1432575529.jpg

Articole de la același autor

Nu a respectat culoarea roșie a semaforului și a provocat un accident rutier. Totul s-a petrecut duminică după-amiază, în zona Capitol din Constanța.


Protagonistul evenimentului rutier este un tânăr de 19 ani, din Constanța care se deplasa cu un autoturism marca Dacia. Tânărul circula pe bulevardul Mamaia, dinspre strada I. G. Duca către strada Mircea cel Bătrân. Polițiștii de la Rutieră spun că în momentul în care a ajuns la intersecția cu bulevardul Tomis, șoferul a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a intrat în coliziune cu o motocicletă. În urma impactului, motociclistul, un bărbat de 38 de ani, a suferit leziuni ușoare. El a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații de specialitate. Tânărul de 19 ani s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Oamenii legii au pornit o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.
 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4635 secunde