ACCIDENT în MAMAIA: trei mașini FĂCUTE PRAF și VICTIME PRINSE ÎNTRE FIARE!

7275

Articole de la același autor

Un accident grav a avut loc în stațiunea Mamaia, în zona dreptul hotelului Amiral, astăzi, în care au fost implicate trei autoturisme. La fața locului au ajuns atât militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, cât și polițiștii. Două victime au rămas încarcerate, iar martorii au raportat și scurgeri de combustibil. 




Militarii au intervenit cu echipamentul de descarcerare, pentru scoaterea victimelor. Prima dată a fost scoasă din mașina contorsionată o femeie de aproximativ 50 de ani, dusă la spital cu traumatisme minore. 



UPDATE: La fața locului, s-au deplasat patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță, două echipale SMURD și un echipaj de descarcerare. Salvatorii au găsit cinci victime, toate conștiente. Este vorba despre patru adulți și un copil de 10 – 11 ani. Aceștia au primit ajutor medical la fața locului și vor fi transportați la spital.


UPDATE 2: Din primele informații, un autoturism care circula dinspre Constanța spre Năvodari a pierdut controlul asupra direcției și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu alte două autoturisme. Polițiștii de la Rutieră efectuează, în prezent, cercetări la fața locului pentru a afla concret împrejurările în care s-a petrecut accidentul.


UPDATE 3: Iată comunicatul Poliției cu privire la acest accident:


Astăzi, în stațiunea Mamaia, un bărbat de 30 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia cu direcția către orașul Năvodari și ajungând în dreptul unui hotel, a pierdut controlul asupra direcției spre sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme care se deplasau din sens opus, dinspre Năvodari către Constanța.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto care ar fi provocat accidentul și a pasagerului din același auto, de 23 de ani. De asemenea, a mai rezultat vătămarea corporală ușoară a unei minore în vârstă de nouă ani și a unei pasagere (60 ani) din primul auto care se deplasa regulamentar și a conducătorului auto (30 ani) și a pasagerului (53 ani) din cel de al doilea auto, care se deplasau regulamentar.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Decembrie 2019
Stire din Eveniment : Accident pe bulevardul Mamaia
Pagina a fost generata in 0.4454 secunde