Accident în lanț pe Valea Oltului! Patru copiii și mama lor au ajuns la spital

151
Accident în lanț pe Valea Oltului! Patru copiii și mama lor au ajuns la spital - vale-1551974868.jpg

Articole recomandate

Patru copii cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani au ajuns joi la spital după ce mașina în care se aflau alături de mama lor a fost implicată într-un accident în lanț produs pe DN 7, la ieșirea din stațiunea Călimănești, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Vâlcea.


"Accidentul s-a produs la kilometrul 199, pe sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea, în zona OMV Călimănești. Sunt implicate trei autoturisme și un camion, cauza probabilă a producerii evenimentului rutier fiind nepăstrarea distanței regulamentare. Într-un dintre autoturisme s-ar afla o mamă cu patru copii, fără traumatisme evidente, dar care au solicitat transportul la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.


Reprezentanții ISU Vâlcea au transmis că cei patru copii au suferit atacuri de panică și traumatisme ușoare, fiind preluați de o ambulanță SMURD și una de la SAJ și transportați la cea mai apropiată unitate sanitară pentru îngrijiri medicale. La spital a ajuns, de asemenea, și unul dintre șoferii implicați în accident, acesta acuzând dureri la nivelul coloanei.


În zonă s-a circulat cu dificultate pe sensul de mers Sibiu -Râmnicu Vâlcea, traficul fiind reluat în condiții normale după circa o oră. 


Sursă: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0277 secunde