Accident groaznic, soldat cu doi morți și doi răniți

Marţi, 27 August 2019, 09:33
164
Accident cu doi morți și doi răniți la intrarea în Șendreni. Incidentul a avut loc într-o intersecție unde se petrec multe evenimente rutiere grave.


Tragedie rutieră, în urma căreia două persoane au murit și alte două sunt rănite grav, la intrarea în Șendreni. Evenimentul s-a petrecut cu puțin timp în urmă, într-o intersecție recunoscută pentru numărul mare de accidente.

Potrivit polițiștilor, vinovat a fost un șofer de 32 de ani care nu a respectat regulile de prioritate. El se afla la volanul unui autoturism Mercedes, care se îndrepta dinspre Tecuci către Galați. Ajuns în intersecția cu DN 2B, șoferul i-a tăiat calea unei betoniere care venea dinspre Galați și al cărei șofer, un bărbat de 61 de ani, se angajase să facă stânga, spre Brăila.

În urma coliziunii violente și frontale, Mercedesul a rămas captiv sub cabina betonierei. Cele patru persoane aflate în mașină au fost grav rănite. Una dintre victime a rămas încarcerată, având nevoie de intervenția echipajului de la ISU pentru a fi scoasă dintre fiare, scrie realitatea.net


Pagina a fost generata in 0.3621 secunde