Accident grav! Un tânăr de 16 ani, aflat la volan, a murit. Alte două persoane au ajuns la spital

274
Accident grav! Un tânăr de 16 ani, aflat la volan, a murit. Alte două persoane au ajuns la spital - accidentdn22d576x1024-1510733403.jpg
Accident grav pe DN22D, între localitatea Măcin și popasul Hanul Grecilor. Un adolescent de 16 ani, aflat la volanul unei mașini, a murit după ce autoturismul a ieșit de pe partea carosabilă. 


Secția de pompieri Măcin a fost solicitată să intervină la un accident rutier care s-a petrecut pe DN22D între localitatea Măcin și popasul Hanul Grecilor. Un autoturism în care se aflau 3 persoane a ieșit de pe partea carosabilă.


În autoturism erau 2 persoane de 16 ani și una de 20 de ani din localitatea Măcin. Una din persoanele de 16 ani, aflat la volan, a fost declarată decedată, în ciuda manevrelor de resuscitare. Celelalte 2 persoane au fost transportate la Spitalul Măcin cu multiple traumatisme, dar conștienți.

La locul accidentului, s-a intervenit cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 8 subofițeri. Deasemenea Serviciul de ambulanță a intervenit cu 2 autospeciale, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8508 secunde