ACCIDENT GRAV. ȘOFERUL VINOVAT, POLIȚIST CORUPT

302
1
ACCIDENT GRAV. ȘOFERUL VINOVAT, POLIȚIST CORUPT - accidentpolitist38434900-1492583880.jpg

Articole recomandate

Un polițist din Brăila, cercetat în celebrul dosar de Mită la Rutieră, a provocat un accident. Omul legii a intrat pe contrasens cu farurile stinse și a izbit în plin un alt autoturism. Agentul alături de alți 21 de polițiști este acuzat de luare de mită și abuz în servici.


Polițistul în vârstă de 40 de ani mergea cu farurile stinse, iar la un moment dat a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de o altă mașină care circula regulamentar. În urma impactului puternic, cele două autoturisme au fost distruse complet. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic.


În mașina lovită era o familie din Călărași.


Polițistul face parte din lotul acuzat de fapte de corupție în anul 2015. Inițial acesta a stat câteva zile în arest, iar ulterior a fost eliberat. Acum, polițistul se află sub control judiciar. Colegii bărbatului spun că acesta obișnuia să consume alcool chiar și în timpul serviciului. Polițistul s-a mai ales cu un dosar de cercetare penală.










Comentează știrea

Fost politist
19 aprilie 2017
Incriminare

Cum puteti afirma ca acest politist este corupt fara o decizie definitiva a unei instante judecatoresti? Unde este prezumtia de nevinovatie? Si ce legatura are fapta comisa cu cealalta? Pacat ca atunci cand nu mai avem subiecte de barfa aruncam cu noroi in oameni,fie ei choar si politisti! Imi provocati mila!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6407 secunde