Accident grav pe drumul spre litoral. Nouă victime au ajuns la spital

189
Nouă victime au ajuns la spital, ieri dimineață, în urma unui grav accident care a avut loc pe Autostrada Soarelui, pe sensul București - Constanța. Accidentul a avut loc puțin înainte de ora 8.00, în zona kilometrului 208, între două autoturisme cu numere de Ilfov și Călărași.

Potrivit oamenilor legii, se pare că unul dintre autoturisme nu a păstrat distanța corespunzătoare în trafic și a avut loc o coliziune față-spate. În urma impactului, toți ocupanții celor două mașini au suferit răni, mai grave sau mai ușoare.

La fața locului au ajuns, la scurt timp de la solicitarea primită prin numărul unic de urgență 112, mai multe echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță, de la Constanța, Medgidia și Cobadin, cât și echipaje SMURD.

Cadrele medicale au evaluat răniții și au stabilit că toți erau conștienți și cooperanți. Doi suferiseră răni la coloana vertebrală, iar alți șapte, dintre care și doi copii, suferiseră răni ușoare.

Astfel, o femeie de 56 de ani a fost rănită la coloana vertebrală, o femeie de 54 de ani, diagnosticată și cu schizofrenie, la fel, în vreme ce o a treia femeia, de 50 de ani, avea un traumatism toracic. Un astfel de traumatism a suferit și unul dintre șoferi, în vreme ce un adolescent de 16 avea o contuzie facială. Tot o contuzie facială avea și o tânără de 18 ani, iar o copilă de 12 ani s-a lovit la piciorul drept. De asemenea, o altă victimă, o femeie de 38 de ani, a suferit un traumatism la picior.

Toți răniții au fost transportați la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare, în timp ce polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte care au dus la producerea incidentului rutier. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3561 secunde