Accident grav lângă Maritimo

1172
3
Accident grav lângă Maritimo - ambulantartv53090400-1321197377.jpg
Un accident rutier grav a avut loc, sâmbătă seară, în zona Maritimo, din Constanța. O femeie a fost aruncată la câțiva metri distanță după ce a fost spulberată de o mașină chiar de pe trecerea pentru pietoni.
Polițiștii de la Rutieră spun că accidentul a fost provocat de Eugen Estincă, de 20 de ani, din Saraiu. El se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf, cu numărul de înma-triculare CT-93-EUG, și circula pe bulevardul Aurel Vlaicu. La intersecția cu strada Ștefăniță Vodă, șoferul a surprins-o și accidentat-o pe Cati Ciobanu, de 32 de ani, din Constanța, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Femeia a fost aruncată la câțiva metri distanță.
La fața locului a venit de urgență o ambulanță, care a transportat victima la spital. Aceasta a rămas internată cu multiple contuzii la coloana vertebrală.
Șoferul va fi cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

alexandra
14 noiembrie 2011
prostii

ce va place sa mancati treaba daia urata!!! stiti voi cum s-a intamplat??stiti voi k are multiple contuzii la coloana?zici doamne fereste,ca se poate oricui intampla. dar va faceti meseria asta micinoasa voi si tre sa inflori foarte mult! aveti grija. dumnezeu e sus si vede.

Vlad
16 noiembrie 2011
prostii ?????

zici de ei ca mananca treaba aia urata??? te-ai intrebat daca nu cumva esti tu in situatia asta? Sunt din partea victimei si ...da asa e , tripla fractura cervicala , asa ca nu te mai umfla degeaba !!! Pace !

alexandra
17 noiembrie 2011
pt vlad

vlad,nu am zis de victima nimic,doamne fereste,sepoate intampla oricuui!!! si tie! pune-te putin si in pielea soferului.crezi k el a vrut??din cauza unui idiot din trafic s-a intamplat nenorocirea. si ma refeream la idiotii astia care au scris articolu k infloresc mult. asta e! femeia e bine.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Pieton beat lovit de mașină
Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier grav, la Lumina
Pagina a fost generata in 0.9833 secunde