Accident grav la școală: Un elev cu traumatisme severe a fost preluat de elicopterul SMURD. Adolescentul a căzut de la etajul doi

221
Accident grav la școală: Un elev cu traumatisme severe a fost preluat de elicopterul SMURD. Adolescentul a căzut de la etajul doi - smurd-1572019527.jpg

Articole recomandate

Un elev de 15 ani din comuna Odoreu, județul Satu Mare a fost rănit grav după ce s-a urcat pe balustrada scării de la școală și a căzut în gol de la etajul 2. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru a-l transporta la o unitate medicală din Cluj-Napoca.


Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Constantin Demian, a declarat, vineri că elevul prezintă traumatism toracic sever și fracturi mutiple costale.


"A fost adus la UPU Satu Mare un adolescent de 15 ani în stare gravă cu traumatism toracic sever, fracturi mutiple costale, pneumotorax – aer în cavitatea toracică. S-a solicitat un elicpter SMURD care să îl transporte la o unitate medicală de chirugie din Cluj-Napoca", a spus Demian.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a declarat la rândul său că un elev de 15 ani din comuna Odoreu s-a dat, într-o pauză, pe o balustradă situată la etajul 2 al școlii gimnaziale din localitate și a căzut în gol, pe spate.




"A fost transportat la spital, iar Poliția a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a spus Gabor.


Și ISJ Satu Mare a dispus o anchetă în acest caz, pentru a se stabili, cu exactitate, ce s-a întâmplat.


"Un elev din clasa a VIII-a, care repetă clasa, a intrat vineri la sala de clasă și a ieșit imediat și s-a așezat cu fundul pe o balustradă, după care a căzut în gol. Profesorul de serviciu a sunat imediat la ambulanță. Era conștient, dar foarte agitat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Satu Mare, Adriana Dîngă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8669 secunde