Accident grav la Mangalia, între un autobuz și un microbuz. Sunt mai multe victime. Intervine Descarcerarea

1008
Accident grav la Mangalia, între un autobuz și un microbuz. Sunt mai multe victime. Intervine Descarcerarea - accident-1643172991.jpg

Articole de la același autor

Echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitate, miercuri dimineață, 26 ianuarie, în localitatea Mangalia, unde a avut loc un accident între un autobuz și un microbuz.

În microbuz sunt aproximativ cinci persoane, în autobuz doar șoferul. Șoferul microbuzului este încarcerat. Intervin mai multe echipaje SMURD și trei ambulanțe SAJ, precum și cei de la Descarcerare.

Paramedicii au ajuns la fața locului și acordă primul ajutor pasagerilor din autobuz și șoferului microbuzului. "Din primele informații, sunt trei victime. O victimă prezintă traumatism cranio-cerebral și refuză transportul la spital, o victimă are traumatism de membru superior și va fi transportată la Spitalul Mangalia și o victimă, cea încarcerată, prezintă, la prima vedere, traumatism de membru superior. Probabil va fi transportată tot la Spitalul Mangalia. Cele trei victime sunt conștiente", precizează purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță, dr. Claudia Tătărici.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2198 secunde