Mai multe ştiri online:

Accident GRAV în fața Guvernului: VICTIME: Fratele lui Ludovic Orban și soția sa

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Accident grav în fața Guvernului României. Fratele șefului PNL, Ludovic Orban, și soția lui au ajuns, de urgență la spital. Un alt șofer a trecut pe roșu și a lovit mașina în care se aflau consilierul prezidențial, Leonard Orban, și soția acestuia, anunță RTV.


Toți cei trei au fost transportați, de urgență, la spitalul Floreasca. După ce li se va acorda primul ajutor, vor fi externați pentru că, spun martorii oculari, nu sunt răniți grav. Din primele cercetări, la volan se afla soția lui Leonard Orban. Poliția Rutieră desfășoară cercetări în acest moment pentru a afla care a fost cauza accidentului rutier.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7216 secunde