Accident grav, după un Paște petrecut cu marijuana și alcool

Luni, 16 Aprilie 2012
1427
Un accident rutier, provocat de un tânăr șofer, care, din câte se pare, se afla sub influența băuturilor alcoolice și a etnobotanicelor, a avut loc, duminică dimineață, în Constanța. Pentru ca tacâmul să fie complet, bărbatul, care era însoțit și de câțiva amici, a fugit de la fața locului, nepăsându-i nicio clipă de cele trei victime, șoferul și două pasagere, din autoturismul care făcea servicii de taximetrie.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Mihai Viteazu, din Constanța. Tânărul șofer gonea cu viteză pe strada amintită, pe interzis, iar la intersecția cu strada Nicolae Iorga a lovit în plin un taxi ce transporta două persoane. În loc să cheme Salvarea sau să acorde primul ajutor, șoferul și tinerii care se aflau în mașina "vinovată" au luat-o la sănătoasa în speranța că astfel vor scăpa nepedepsiți. Mai rău este faptul că taximetristul, Ion N., de 74 de ani, în urma impactului dintre Dacia Logan pe care o conducea și autoturismul Skoda, condus de șoferul fugar, și-a pierdut cunoștința și a rămas cu piciorul blocat pe pedala de accelerație. Mai multe persoane care se aflau în apropiere au intervenit pentru a scoate bateria de sub capota mașinii și pentru a-i debloca victimei piciorul rămas înțepenit pe accelerație.

Când au venit la fața locului, polițiștii de la Rutieră au descoperit în mașina condusă de șoferul fugar un pahar ce mirosea a alcool și câteva plicuri de etnobotanice. Mai mult, tatăl șoferului în vârstă de 28 de ani, și proprietar al mașinii care a produs accidentul, habar nu avea pe unde se află fiul său…

S-a prezentat singur la Poliție

La câteva ore de la producerea accidentului, tânărul Bogdan G. s-a prezentat la Poliție și a recunoscut că el este vinovat de producerea accidentului. El le-a spus polițiștilor că a fugit după accident din cauză că s-a speriat și nu a știut cum să reacționeze. În urma testelor efectuate, polițiștii spun că șoferul consumase marijuana înainte de a se urca la volanul mașinii. În ceea ce privește alcoolul, din testările făcute de polițiști a ieșit valoarea de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul taxiului și cele două pasagere din autoturism, de 24 de ani, respectiv 25 de ani, au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Șoferul vinovat va fi cercetat de oamenii legii pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism sub influența alcoolului și stupefiantelor și părăsirea locului accidentului fără aprobarea polițiștilor.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3807 secunde