Accident grav, după un Paște petrecut cu marijuana și alcool

1459
3
Accident grav, după un Paște petrecut cu marijuana și alcool - ambulantatargamedicismurdfatales-1334591125.jpg

Articole de la același autor

Un accident rutier, provocat de un tânăr șofer, care, din câte se pare, se afla sub influența băuturilor alcoolice și a etnobotanicelor, a avut loc, duminică dimineață, în Constanța. Pentru ca tacâmul să fie complet, bărbatul, care era însoțit și de câțiva amici, a fugit de la fața locului, nepăsându-i nicio clipă de cele trei victime, șoferul și două pasagere, din autoturismul care făcea servicii de taximetrie.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Mihai Viteazu, din Constanța. Tânărul șofer gonea cu viteză pe strada amintită, pe interzis, iar la intersecția cu strada Nicolae Iorga a lovit în plin un taxi ce transporta două persoane. În loc să cheme Salvarea sau să acorde primul ajutor, șoferul și tinerii care se aflau în mașina "vinovată" au luat-o la sănătoasa în speranța că astfel vor scăpa nepedepsiți. Mai rău este faptul că taximetristul, Ion N., de 74 de ani, în urma impactului dintre Dacia Logan pe care o conducea și autoturismul Skoda, condus de șoferul fugar, și-a pierdut cunoștința și a rămas cu piciorul blocat pe pedala de accelerație. Mai multe persoane care se aflau în apropiere au intervenit pentru a scoate bateria de sub capota mașinii și pentru a-i debloca victimei piciorul rămas înțepenit pe accelerație.

Când au venit la fața locului, polițiștii de la Rutieră au descoperit în mașina condusă de șoferul fugar un pahar ce mirosea a alcool și câteva plicuri de etnobotanice. Mai mult, tatăl șoferului în vârstă de 28 de ani, și proprietar al mașinii care a produs accidentul, habar nu avea pe unde se află fiul său…

S-a prezentat singur la Poliție

La câteva ore de la producerea accidentului, tânărul Bogdan G. s-a prezentat la Poliție și a recunoscut că el este vinovat de producerea accidentului. El le-a spus polițiștilor că a fugit după accident din cauză că s-a speriat și nu a știut cum să reacționeze. În urma testelor efectuate, polițiștii spun că șoferul consumase marijuana înainte de a se urca la volanul mașinii. În ceea ce privește alcoolul, din testările făcute de polițiști a ieșit valoarea de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul taxiului și cele două pasagere din autoturism, de 24 de ani, respectiv 25 de ani, au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Șoferul vinovat va fi cercetat de oamenii legii pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism sub influența alcoolului și stupefiantelor și părăsirea locului accidentului fără aprobarea polițiștilor.

Comentează știrea

ion
17 aprilie 2012
in libertate

pun pariu ca este cercetat in libertate, timp in care se plimba nestingherit baut si drogat cu masina prin oras. probabail ca numai daca o sa mai omoare pe cineva zilele astea si o sa se adune toata presa, atunic o sa se sesizeze si oarba surda si muta noastra justitie... altfel...

Patriot
18 aprilie 2012
Romania te iubesc !!

Smurdul iar a trimis masina cu soldati si o gramada de cadre medicale asistenti si medici nu au un loc de munca sau iau drumul strainanatatii !!! Romania te iubesc !

masina cu soldati
20 aprilie 2012
moartea rosie smurd

Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Tinere ucise de droguri
Miercuri, 11 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Scurgeri de combustibil la Agigea
Pagina a fost generata in 1.1279 secunde