Mai multe ştiri online:

Accident grav cu jurnaliști de la Prima TV: Cinci victime

Ştire online publicată Marţi, 13 Martie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în Alexandria. Mașina Prefecturii Teleorman a lovit un alt automobil pe varianta ocolitoare a municipiului Alexandria.


 În urma impactului au rezultat cinci victime: 3 din mașina prefecturi și două din celălalt vehicul. În mașina condusă de șoferul prefectului se afla o echipă de televiziune. Este vorba despre corespondenții Prima TV, care mergeau la inundațiile din județ. 


Conform informațiilor, patru persoane au fost transportate la spital, iar cameramanul Prima TV are piciorul rupt în două locuri. Sursele de la locul impactului au transmis pentru stiripesurse.ro că șoferul prefectului nu a oprit la semnul stop și a lovit celălalt automobil care circula regulamentar.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3809 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3354 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1972 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8857 secunde