Accident fatal: a murit la locul de muncă

523
3
Accident fatal: a murit la locul de muncă - accidentfatalamuritlaloculdemunc-1412618556.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii și inspectorii de muncă din Constanța desfășoară cercetări, pentru a stabili împrejurările în care a murit un bărbat de 61 de ani, în urma unui accident petrecut în timpul orelor de muncă. 


Potrivit oamenilor legii, incidentul s-a petrecut vineri după-amiază. Victima, Florin Tarcea, care era angajat al unității de zeci de ani, ca lăcătuș, se afla pe o platformă și, împreună cu câțiva colegi, înlocuia un reductor la o vană de apă. La un moment dat, muncitorul s-a dezechilibrat și a căzut în gol, de la o înălțime de aproximativ doi metri și jumătate, lovindu-se la cap. A fost transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța, unde a fost operat. În ciuda eforturilor medicilor, victima s-a stins din viață. Împrejurările în care a avut loc incidentul fac obiectul unor anchete deschise de polițiști și de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Constanța. 


Comentează știrea

masina rosie cu ssoldati
7 octombrie 2014
Capusa rosie ssmurd

Daca s-a dus masina rosie cu soldati sa stiti ca nu este nimic grav ! Smurdul nu are in componenta cadre medicale .Smurdul nu are pregatire medicala .Smurdul a dat cel mai mare tun snatatii . Smurdul saboteaza cu buna stiinta Romania !

paul
7 octombrie 2014
integritatea mintala

DOMNILOR REDACTORI CE SE INTAMPLA ???Cum este posibil sa acceptati o asemenea afirmatie??? Sa intelegem ca este vorba despre un pacient al statiunii de odihna PALAZU MARE ??? Cu alte oocazii afirmatiile denigratoare erau imediat blocate si sterse !!!I INCREDIBIL !!! Ma aduceti in situatia de a nu va mai urmari pe internet

fara pregatire
7 octombrie 2014
Moartea rosie smurd

Realitatea este ca smurdul este o mare teapa data sistemului medical romanesc care este in colaps . este adevarat ca la smurd se spala bani si atat . masinile apartin de un minister si angajatii de la alt minister . banii vin din impozitarea salariilor si de la buget unde se pierde sirul lor . inca ceva au aparatura medicala de ultima generatie pe care nu o pot folosi pt nu au echipaje medicale . EPA ! ce insamna EPA ? UN ECHIPAJ DE PRIM AJUTOR si doar atat . EPA nu are nici o pregatire medicala si sunt doar soldati ca sa se stie . cei de pe EPA mai sunt numiti adica se numesc intre ei PARAMEDICI . In afara un paramedic are 2-3 ani de pregatire medicala adica echivalentul unei scoli sanitare de la noi . In final acei PARAMEDICI de pe EPA vin si acorda asistenta medicala poporului care nu stie de soarta celor de la SMURD . Uitati-va si voi prin reclamele lor cat este de agresiva acea publicitate . La fiecare 2-3 cuvinte se pomeneste numele SMURD . Inca ceva de unde fratilor bani pt publicitate atat timp cat SMURDUL spune ca este un serviciu de stat . La SMURD protocolul prevede sa se mearga la cazuri dooar insotiti de mass media . de ce ! daca tot sunt in slujba cetateanului unde este eficacitatea ? Daca ar fi sa facem o comparatie intre un echipaj EPA un cioban nu este nici o diferenta ! pune ciobanul in fata unui calculator si el va scoate ciomagul si va lovi in stanga si in dreapta ! asa se intampla si cu acel echipaj EPA care din pacate loveste in noi adica in popor . Vad atata reclama din partea SMURDUI la tv la radio . De ce nu si face reclama si politia romana care ne apara de infractori ? De ce nu isi face reclama armata romana care ne apara de dusmani ? De ce

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3983 secunde