Accident devastator! Trei mașini lovite și cinci persoane rănite

426

Articole de la același autor

O manevră greșită a unui șofer din Dâmbovița a trimis direct pe patul de spital cinci persoane.

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs, ieri după-amiază, în jurul orei 13.30, pe Drumul Național 3, la ieșire din municipiul Constanța. Protagonistul accidentului este un bărbat de 54 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism marca Peugeot.

Potrivit agenților de la Serviciul Poliției Rutiere, bărbatul se deplasa pe banda 1, dinspre Constanța către Valu lui Traian. La un moment dat, bărbatul a vrut să întoarcă mașina, însă nu s-a asigurat. În secundele următoare, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Mercedes. Mașina era condusă de un tânăr de 20 de ani, din Constanța.

"După impact, primul autoturism a intrat în coliziune cu un al treilea autovehicul, care circula în aceeași direcție de mers, în spatele celui de-al doilea vehicul menționat, fiind condus de un bărbat de 47 de ani, din localitatea Valu lui Traian", au precizat reprezentanții SPR Constanța.

În urma coliziunii, șoferul autoturismului Peugeot, dar și conducătorul auto al Mercedesului au rămas încarcerați. De asemenea, alte trei persoane din Mercedes au suferit leziuni.

Martorii au sunat la 112 și, în scurt timp, la fața locului s-au deplasat polițiștii de la Rutieră și cadrele medicale. De aseme-nea, la locul impactului au fost trimise o autospecială din cadrul Detașamentului Constanța Palas și descarcerarea.

Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" au scos dintre fiare persoanele încarcerate, iar victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii de la Rutieră au pornit o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut incidental. Șoferii au fost testați cu aparatul Drager și s-a stabilit că niciunul dintre ei nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Pe numele șoferului vinovat a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Adolescentă lovită pe trecerea de pietoni
Miercuri, 30 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Galerie foto. Accident rutier în Constanța
Miercuri, 30 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident în intersecție la Capitol
Pagina a fost generata in 0.4806 secunde