Accident de muncă pe șantier. Din păcate, nu i-au mai putut salva viața…

255
Accident de muncă pe șantier. Din păcate, nu i-au mai putut salva viața… - ddd-1579897009.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 60 de ani și-a pierdut viața, vineri după-amiază, pe un șantier din comuna Totești, județul Hunedoara, unde se lucrează la o magistrală de gaze naturale, victima fiind strivită de o țeavă de mari dimensiuni ce era manevrată de un utilaj, conform Agerpres.

"Cadavrul bărbatului a fost ridicat de Serviciul Județean de Medicină Legală Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor morții. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara, Carla Strujan.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Hunedoara s-a deplasat la locul accidentului de muncă, constatând că victima era decedată din cauza politraumatismelor severe suferite. "Echipajul SAJ de la Hațeg, ajuns la fața locului, a găsit un bărbat decedat, cu politraumatism sever, multiple leziuni la nivelul capului și membrelor inferioare, prins sub o țeavă de mari dimensiuni", a arătat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2257 secunde