Accident de muncă mortal! Tânăr zdrobit de un motostivuitor

1117
Accident de muncă mortal! Tânăr zdrobit de un motostivuitor - smurd-1510075882.jpg

Articole recomandate

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 25 de ani care lucra ca muncitor necalificat la fabrica de utilaje agricole din Chișineu Criș.


Accidentul de muncă a avut loc luni seara, în jurul orei 18.00, în curtea fabricii Maschio Gaspardo din Arad.

"Un tânăr în vârstă de 25 de ani, S.L., era angajat ca muncitor necalificat și a primit de curând sarcina de stivuitorist. În momentul accidentului, încărca marfă în curtea fabricii din Chișineu Criș. La un moment dat – nu se știe încă ce căuta în spatele motostivuitorului, nu l-a asigurat -, stivuitorul a pornit și l-a zdrobit pe tânăr între remorca unui TIR și stivuitor. A murit pe loc" – a declarat Ecaterina Isac, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad, potrivit presei locale. O echipă de inspectori ai ITM s-a deplasat la locul accidentului de muncă pentru efectuarea unei anchete.

Potrivit primelor informații, "tânărul transporta niște semănători de 2,3 tone, din hală în curte. Deci stivuitorul pe care lucra era foarte mare. Bărbatul era singur în post, nu se știe ce căuta în spatele stivuitorului, nici pe camera de supraveghere nu a fost surprins momentul", a mai declarat Isac.

La patru ore după accident, inspectorii de muncă efectuau încă măsurători și luau declarații care să conducă la elucidarea circumstanțelor în care s-a produs tragedia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8413 secunde