Accident de muncă mortal în Zona Industrială

1374
1
Un bărbat a murit, vineri, în urma unui accident de muncă. Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța, Stelică Vâlcu, de 51 de ani, lucra ca muncitor necalificat la SC Mesta Marmură și Travertin SRL, iar vineri dimineață, a fost prins sub câteva plăci de marmură, ce cântăreau aproape jumătate de tonă, ce au căzut dintr-o stivă.
Echipajul medical de pe ambulanță, care a ajuns la fața locului, nu a mai reușit să-l salveze. Inspectorii de muncă au demarat o an-chetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul de muncă.

Comentează știrea

UN CONSTANTEAN ,
13 august 2011
un constantean care-i cunoaste atat pe Stelica cat si pe GUR RAMAZAN DE NATIONALITATE TURCA administratorul acestei soc. CARE E ACELAS INDIVID DELA GHIURAL- EXIMP , GHIURAL -DISTRIBUTION, SELENA-STAR , DE PE STR.INTERIOARA NR. 3 HAL

PACAT DE STELICA , UN CETATEAN MUNCITOR DIN COMUNA SARAIU JUD.CONSTANTA , DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA CINE LE FACEA INSTRUCTAJUL DE PROTECTIE A MUNCII ,AVEA FISA DE PROTECTIE A MUNCII ,O AVEA SEMNATA LA ZI ? CE REGULI OBLIGATORII TREBUIAU SA RESPECTE ACESTI MUNCITORI , CU EL MAI LUCREAZA INCA 7-8 MUNCITORI DIN JUD.C-TA , IAR LA DEPOZIT UNDE DORMEAU ( in spatele depozitului, o baraca) LOCUIAU INTR-O MIZERIE DE NEDESCRIS ?!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.541 secunde