Accident de muncă în portul Constanța. Un bărbat a căzut de la cinci metri înălțime

268
Accident  de muncă în portul Constanța. Un bărbat a căzut de la cinci metri înălțime - accidentdemuncaport1-1427031509.jpg

Articole de la același autor

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea, dar și cadrele medicale au fost alertate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.30, pentru a interveni în zona Danei 0 din portul Constanța pentru a-i acorda asistență unui bărbat care a căzut de la cinci metri înălțime în cala unei nave. Bărbatul lucra ca docher pe o barjă. La un moment dat, din motive încă necunoscute de oamenii legii, muncitorul s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Intervenția echipajului de descarcerare a fost destul de dificilă, mai ales că între cheu și navă se afla andocat un vas militar.

Ca prin minune, bărbatul de 42 de ani nu a suferit răni grave. Medicii însă spun că acesta va fi supus unor analize amănunțite.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) au declanșat o anchetă pentru a se stabili dacă bărbatul era angajat cu forme legale și cine se face vinovat de cele întâmplate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4028 secunde