Accident de muncă: bărbat prins sub un tractor, la o fermă

288
Accident de muncă: bărbat prins sub un tractor, la o fermă - calcattractor-1589563116.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii și inspectorii de muncă au demarat cercetări cu privire la împrejurările în care, vineri, un bărbat a fost rănit într-un accident de muncă în localitatea constănțeană Runcu.

Un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că în incinta unei societăți cu profil agricol, din Runcu, a avut loc un accident, un mecanic în vârstă de 50 de ani a fost prins sub roata tractorului. La fața locului a ajuns, în scurt timp, un echipaj SMURD și o autospecială de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța. Deși au fost solicitată și descarcerarea, salvatorii nu au mai intervenit, căci victima a fost scoasă de colegii de muncă. Bărbatul a fost preluat și transportat la Spitalul Județean Constanța, având suspiciune de fractură de bazin.

Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că victima repara un tractor și a încercat să monteze un disc metalic, moment în care a fost prins între discul respectiv și roata din stânga spate a vehiculului.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar reprezentanții ITM efectuează, la rândul lor, cercetări. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4228 secunde