Accident de autocar în Franța: 33 de răniți, printre care și români

148
Accident de autocar în Franța: 33 de răniți, printre care și români - autocar-1572806022.jpg

Articole recomandate

Treizeci și trei de persoane au fost rănite - dintre care patru grav - duminică pe o autostradă din nordul Franței într-un accident în care a fost implicat un autocar care asigura legătura Paris-Londra, au anunțat autoritățile regionale franceze, informează AFP. Potrivit dpa, care citează prefectura regională, printre pasageri se aflau cetățeni din România, SUA, Spania, Australia, Olanda, Rusia și Marea Britanie.


La orele locale 11:50, un autocar al companiei Flixbus a efectuat o ieșire pe autostrada A1 care face legătura între orașele Amiens și Saint-Quentin și s-a răsturnat pe-o parte, a anunțat prefectura din Somme (nordul Franței) într-un comunicat, fără a detalia circumstanțele în care a avut loc accidentul.


Dintre cele 33 de persoane aflate la bord, cu tot cu șoferul, 29 au fost rănite ușor și patru grav, potrivit prefecturii.


Importante forțe de intervenție au fost mobilizate.


Potrivit cotidianului Courrier Picard, citat de dpa, autocarul a derapat într-o curbă pe asfaltul ud, s-a izbit de o barieră și apoi s-a răsturnat. Fotografii de la fața locului arătau autocarul răsturnat pe o parte cu geamurile sparte.


Sursă: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Accident CUMPLIT! Sunt șase victime
Pagina a fost generata in 1.2404 secunde