ACCIDENT CUMPLIT. Șofer beat a intrat într-o mașină, la semafor

550
1
ACCIDENT CUMPLIT. Șofer beat a intrat într-o mașină, la semafor - 17499851146076393729045917984866-1490290606.jpg

Articole recomandate

Un tânăr a murit și o femeie este în stare gravă la spital după ce un șofer băut la volan a intrat în plin într-o mașină care stătea la un semafor. Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului, de profesie avocat, a fost audiat toată noaptea la poliția rutieră, și apoi la Parchet. 


Accidentul avut loc în noaptea de miercuri spre joi într-o intersecție din Iași, la un semafor. O mașină care aștepta să se facă verde a fost lovită în plin de un alt autoturism care circula cu viteză.


În urma impactului mașina care stătea la semafor a fost împinsă câțiva metri și a lovit și un taxi care circula regulamentar pe contrasens.


Potrivit unui martor, acul vitezometrului s-a oprit la 155 de km pe oră la bordul mașinii care a provocat accidentul. Două ambulanțe au mers de urgență la locul accidentului. 


Bărbatul decedat, în vârstă de 36 de ani, era șoferul mașinii lovite la semafor. Cel mai grav rănită este o femeie ce se afla în dreapta șoferului care a provocat accidentul. E în comă la spital.


Bărbatul care a provocat accidentul este avocat. A refuzat alcool testul, însă a fost dus la spital pentru preluarea de probe biologice.


Avocatul are acum dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Comentează știrea

Georgiana
24 martie 2017
moldoveni din iasi....

Bețivi si violatori

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4649 secunde