Accident cu șase mașini pe A1. Traficul este blocat pe sensul de mers către Pitești

165
Accident cu șase mașini pe A1. Traficul este blocat pe sensul de mers către Pitești - accident-1480091318.jpg

Articole recomandate

Traficul pe Autostrada 1 București - Pitești este blocat din cauza unui accident în care au fost implicate șase mașini, la kilometrul 20, în urma impactului nefiind rănită nicio persoană, potrivit ISU Giurgiu.

"În data de 25 noiembrie 2016, în jurul ore 16.55, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un accident rutier produs pe A1 București Pitești, la kilometrul 20, pe sensul de mers către Pitești, în care au fost implicate șase autoturisme. După sosirea echipajelor la locul intervenției s-a constatat că nu sunt persoane încarcerate, acestea nu au traumatisme vizibile la prima evaluare și nu au solicitat îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu, Florin Cătălin Neguț.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, dotată cu motor de descarcerare de la Detașamentul Bolintin Deal, o ambulanță SMURD de la același departament, alte două ambulanțe SMURD, dintre care una de la ISU București Ilfov și o autospecială pentru transport multiplu, care a fost întoarsă din drum.

La momentul transmiterii știrii, circulația este blocată pe A1, pe sensul de mers către Pitești, transmite romanialibera.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1365 secunde