Accident cu patru victime, pe Podul Agigea. Răniții au ajuns la spital

216
Accident cu patru victime, pe Podul Agigea. Răniții au ajuns la spital - accident-1565299139.jpg

Articole de la același autor

Patru persoane, între care un copil, au fost rănite și transportate la spital în urma unei coliziuni auto în lanț, petrecute, ieri, pe DN 39, pe podul rutier de la Agigea, circulația desfășurându-se cu dificultate, alternativ, pe o bandă de mers, timp de peste două ore, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.


"Un bărbat, de 36 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, banda numărul 2, dinspre Eforie Nord către Constanța și, ajungând în zona podului rutier Agigea, pe fondul neatenției în conducere a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism, condus de un bărbat, de 45 de ani, în aceeași direcție de deplasare. În urma impactului, primul auto a fost proiectat pe contrasens într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 44 de ani. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorilor din primul și ultimul auto, precum și a două pasagere din acesta", a transmis IPJ.


Conform Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța, răniții au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Clinic Județean de Urgență. Este vorba de o femeie de 30 de ani, care a suferit traumatisme în zona toracică și la un picior, doi bărbați, de 35, respectiv 44 de ani, cu traumatism femur stâng, respectiv traumatisme la picior și mână, și un copil de 9 ani, cu traumatism la un genunchi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6575 secunde