ACCIDENT cu patru mașini! Nouă persoane, printre care și un copil, au fost implicate

1239
ACCIDENT cu patru mașini! Nouă persoane, printre care și un copil, au fost implicate - accident13724400-1513530248.jpg

Articole recomandate

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, în județul Olt. Nouă persoane au fost rănite în urma unui carambol în care au fost implicate patru mașini. Printre victime se numără și un copil.

Accidentul a avut loc pe DN65, în apropiere de localitatea Valea Mare. Unul dintre autoturismele implicate, în care se afla un bărbat și o femeie, a derapat și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea șoselei. O altă mașină care venea din spate și în care se aflau doi tineri din Craiova a frânat brusc, fiind lovită din spate de un al treilea autoturism, în care se aflau un bărbat, o femeie și un copil de patru sau cinci ani. Autoturismul lovit din spate a fost proiectat pe contrasens, unde a fost izbit de o altă mașină, potrivit oltalert.ro.

În accident au fost răniți pasagerii din cea de-a doua mașină, un bărbat de 28 de ani din Craiova, care avea dureri la cap, la mână și zgârieturi la picioare, și o femeie de aceeași vârstă, care avea dureri la cap.

Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, o pasageră aflată în mașina care circula din sens opus, a făcut un atac de panică, primind îngrijiri medicale de la echipajele aflate în zonă, refuzând însă transportul la spital.

În urma accidentului, circulația rutieră în zonă a fost oprită câteva zeci de minute, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5416 secunde