ACCIDENT CU 10 RĂNIȚI! Trei dintre victime sunt copii. În coliziune au fost implicate trei autoturisme

257
ACCIDENT CU 10 RĂNIȚI! Trei dintre victime sunt copii. În coliziune au fost implicate trei autoturisme - masina90368500-1521962587.jpg

Articole recomandate

Zece persoane, printre care trei copii au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc pe DN6- E70, în apropiere de municipiul Lugoj din județul Timiș și în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Banat" al județului Timiș, sâmbătă seară a avut loc un grav accident de circulație, la șase kilometri de municipiul Lugoj, între localitățile Găvojdoa și Lugojel, pe DN6- E70.

"În accident sunt implicate trei autoturisme și zece persoane, dintre care trei minori. O persoană a refuzat ajutorul medical. Victimele nu sunt grav rănite, dar pentru siguranță vor fi toate transportate la spital", transmitea ISU Timiș.

La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple, un ofițer și 19 subofițeri, trei echipaje SAJ și echipaje de poliție.

Polițiștii spun că accidentul a avut loc în urma unei depășiri neregulamentare.

"Un bărbat de cetățenie turcă a condus un autotren pe DN 6, din direcția Lugoj spre Caransebeș, iar la un moment dat a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar din sens opus, fiind proiectat ulterior într-un alt autoturism care circula în aceeași directie cu primul. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat pentru News.ro, Ionuț Sîrbu purtător de cuvânt al IPJ Timiș, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6593 secunde