ACCIDENT / Adolescentă lovită pe trecerea de pietoni / FOTO

778
6

Articole de la același autor

O adolescentă de 15 ani a ajuns, în această dimineață, la spital, după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Potrivit oamenilor legii, Elena Lavinia T., de 21 de ani, din Constanța, conducea un Matiz, CT 41 MAL, și rula pe Bd. Alexandru Lăpușneanu, pe banda a doua, dinspre strada Sucevei către strada Soveja și, ajungând în dreptul SC Parc Market SRL, a lovit o minoră de 15 ani, din Sibioara, care traversa strada pe trecerea de pietoni. Adolescenta se angajase în traversarea străzii din dreapta șoferiței. 

Victima a fost rănită ușor, fiind transportată la spital, iar șoferița a rămas fără permis auto. 

Comentează știrea

Miruna
2 aprilie 2013
*

Adolescenta se angajase in traversarea strazii in fuga si fara sa se asigure, ca doar masinile au buton de oprire automata pt toti inconstientii care nu tin cont de ce e in jurul lor!!! chiar daca traversezi pe trecere ai obligatia sa te asiguri,nu sa alergi ca bezmeticu! Aspectele astea nu le mai scrieti in ziar,doar soferii sunt mereu de vina,dar pietonii care au impresia ca pot traversa oricum sunt scutiti de orice responsabilitate!!!

Florenta
2 aprilie 2013
accident

Ati uitat sa specificati ca adolescenta se angajase în traversarea străzii din dreapta șoferiței ALERGAND. Interesati-va mai bine intainte sa publicati materiale demne de aruncat la gunoi in care subminati imaginile anumitor persoane.

Miruna
2 aprilie 2013
vrei sa ti gasesti alt nume si sa nu ma mai clonezi?

mutumesc

Răspuns la: *
Adăugat de : Miruna, 2 aprilie 2013
Adolescenta se angajase in traversarea strazii in fuga si fara sa se asigure, ca doar masinile au buton de oprire automata pt toti inconstientii care...
Alina
2 aprilie 2013
:-h

Ia interesativa draqu voi mai bne cne e de vina, inainte sa comentati BEZMETICI!!!!!!!!!!!!!!!

abab
2 aprilie 2013
accident

am fost de fatza si am vazut cum copila a alergat pe trecere asa k ciocu mic,dak n.ati vazut numai comentati aiurea fara sa fiti in cunostinta de cauza

bi
2 aprilie 2013
-

De cand numarul de inmatriculare poate fi facut public ?

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : A intrat cu mașina în pom
Sâmbătă, 30 Martie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.9659 secunde