Academia de Poliție are un nou rector

241
Academia de Poliție are un nou rector - untitled-1562141734.jpg

Articole recomandate

Începând de miercuri, noul rector al Academiei de Poliție este Veronica Stoica, fiind împuternicit printr-un ordin al ministrului Carmen Dan, a anunțat reprezentantul MAI. Decizia vine după ce fostul rector și-a dat demisia, în contextul în care a fost pus sub control judiciar de DNA.


"Începând de astăzi, prin ordin al ministrului de Interne, doamna comisar șef Veronica Stoica a fost împuternicită să exercite atribuțiile funcției de rector al Academiei de Poliție. Din ianuarie 2018, doamna Veronica Stoica a ocupat funcția de imputernicit prorector, iar din 24 mai 2019 a asigurat comanda Academiei de Poliție", a anunțat Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al MAI.

Decizia de a fi împuternicit noul rector vine după ce procurorii DNA i-au plasat, în luna mai, sub control judiciar pentru 60 de zile pe rectorul și prorectorul Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" sub acuzația de instigare la șantaj, în dosarul privind amenințarea jurnalistei Emilia Șercan.

Cei doi, Adrian Iacob și Mihail Marcoci, rectorul, respectiv prorectorul Academiei de Poliție, și-au dat demisia la scurt timp.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4346 secunde