Acadele contrafăcute, confiscate de polițiști

207
Acadele contrafăcute, confiscate de polițiști - acadelecontrafacute-1558286271.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au confiscate, la sfârșitul săptămânii trecute, mii de acadele care ar fi ajuns în magazine, despre care se presupune că sunt contrafăcute. Bunurile în valoare de aproximativ 140.000 de lei au fost depistate într-un container sosit din Egipt în Portul Constanța Sud Agigea.


Astfel, vineri, 17 mai, polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au verificat, în Portul Constanța Sud Agigea, un container sosit din Egipt, având ca destinatar o societatea comercială din județul Ilfov.


"În urma controlului containerului, polițiștii au descoperit 5.940 de produse alimentare, acadele, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de aproximativ 140.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale", explică reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5445 secunde