A vrut să-și electrocuteze soția gravidă, ca în "Singur acasă". Pe Facebook, era deja "văduv". POLIȚIA: Este unul dintre cele mai bizare cazuri

1033
A vrut să-și electrocuteze soția gravidă, ca în

Articole recomandate

Un american a vrut să-și electrocuteze soția gravidă. Michael Wilson, un bărbat în vârstă de 32 de ani din Palm Coast, a încercat să-și ucidă soția însărcinată, cu o capcană inspirată din celebrul film "Singur acasă", scrie libertatea.ro

Bărbatul a racordat clanța de la ușă la rețeaua electrică, cu ajutorul unui mecanism confecționat din cablul de la o lampă și clemele de la un redresor, pentru ca femeia să se lectrocuteze atunci când deschide ușa, potrivit mirror.co.uk.

Mai mult, Wilson și-a schimbat și statusul pe Facebook, în "văduv", înainte de a confecționa capcana… care ar fi putut provoca vătămări grave sau moartea oricui încerca să deschidă acea ușă.






De altfel, tatăl vitreg al femeii a sunat la numărul de urgențe 911, după ce l-a observat pe Wilson cum gonea un copil care voia să pună mâna pe clanță.

Când au sosit la fața locului, polițiștii au observat semne de arsură lângă mâner, iar ușa părea a fi baricadată. Când au încercat să o deschidă, a apărut o "scânteie mare".

Șeriful Rick Staly a spus că a fost "unul dintre cele mai bizare" cazuri de violență domestică pe care le-a văzut vreodată.


Cei doi trăiau separați, după ce femeia intentase divorț, chiar în luna decembrie a anului trecut, ca urmare a problemelor de sănătate mentală ale lui Wilson, dar bărbatul o invitase la el de Crăciun, cu promisiunea că își va revizui comportamentul.


Pentru a-și pune în practică planul, îi precizase la telefon să intre pe ușa din față, fiindcă cea de la garaj e defectă.

Soția lui Wilson a declarat poliției că bărbatul a părut a fi o persoană normală, până când a refuzat să solicite tratament după ce s-a îmbolnăvit, cu câteva luni în urmă. El chiar a fost internat în spital, la sfârșitul lunii noiembrie.

Wilson a fost arestat joi, 28 decembrie, la Knoxville, dar poate fi eliberat pentru o cauțiune de 150.000 de dolari.

În momentul reținerii, agresorul avea o pungă de 1,8 grame de metamfetamină într-un pantof. Ancheta continuă, în acest caz.

FOTO: Facebook.com/Flagler County Sheriff’s Office



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3059 secunde