Mai multe ştiri online:

A vrut să dea lovitura cu șepci „de firmă”

Ştire online publicată Joi, 13 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Peste 300 de șepci „de firmă”, aduse din Turcia”, au fost confiscate de polițiștii de frontieră. Oamenii legii au găsit produsele într-un autovehicul, chiar la intrarea în țară și deși aveau inscripții ale unor morci cunoscute, păreau a fi contrafăcute. Ulterior, șoferul mașinii a spus că le-ar fi cumpărat din Turcia, dar nu a putut prezenta documente legale pentru produsele respective.
„În data de 11 iunie, la Punctul de Trecere al Frontierei Ostrov - Silistra, județul Constanța, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autovehicul înmatriculat în România, cetățeanul român C.V., în vârstă de 39 de ani. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse printre bagaje, 342 articole vestimentare, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Persoana în cauză a declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia și nu deține documente legale pentru acestea”, precizează reprezentanții Gărzii de Coastă.


Dacă ar fi fost vândute ca fiind de firmă, șepcile i-ar fi adus persoanei respective un venit de aproximativ 13.680 lei. Produsele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7599 secunde