A venit la mare să se sinucidă

502
1

Articole de la același autor

Un apel la 112 anunța, ieri după-amiază, în jurul orei 12.30, că, în stațiunea Mamaia, în zona hotelului Azur, plutește un cadavru. Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" au intervenit imediat. Trupul se afla la aproximativ doi metri de mal. 


La fața locului s-au deplasat și medicii constănțeni, care au pornit manevrele de resuscitare. După mai bine de o oră, cadrele medicale au constatat decesul. Oamenii legii au stabilit că victima are 78 de ani și este din Ploiești. Aceasta avea o sacoșă în care se afla actul de identitate, o sumă de bani și mai multe cutii cu medicamente. Polițiștii constănțeni iau în calcul varianta sinuciderii, deși femeia nu a lăsat niciun bilet de adio. 


Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei și stabilirea exactă a cauzei decesului. 


Comentează știrea

Ben
8 noiembrie 2015
cautam colaboratori

Secretul succesului in viata unui om este cel de a fi pregatit pentru sansa sa atunci cand aceasta apare." – Earl of Beaconsfield CAUTAM colaboratori , Operator PC online ( de acasa ) Program recomandat : 1-2 ore zilnic Contract legal,venituri suplimentare motivante,scrisoare de recomandare ! Informații COMPLETE si CORECTE despre proiect ! Important ca oamenii să știe absolut totul despre proiect, iar asta NU se poate realiza prin câteva fraze scurte și citite rapid ! Aici este vorba despre foarte multe informații si din această cauză ele sunt împărțite în mai multe lecții și oferite tuturor în mod gradat, sistematic, NUMAI pe email ! Lectiile va arata cum sa realizati profituri in acest proiect ! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Pentru a primii mai multe detalii, trimiteti PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Noiembrie 2015
Stire din Economie : Vrem vinovații!
Pagina a fost generata in 0.5387 secunde