A ucis-o pe femeia cu care trăia de mai mulți ani

958
A ucis-o pe femeia cu care trăia de mai mulți ani - f4015336a113ce589ce507e3d3bbe688.jpg

Articole de la același autor

În loc să-și trăiască liniștit bătrânețea, un bărbat din localitatea Fântânele, din județul Constanța, va ajunge după gratii după ce a omorât-o pe cea cu care trăia de mai mulți ani.
Vineri seara, Vasile Frâjnoiu, de 61 de ani, a băut mai mult decât trebuia și s-a luat la ceartă cu concubina sa, Maria Jidovu, de 58 de ani. Fără să stea pe gânduri, bărbatul, care avea mintea amețită de băutură, a pus mâna pe un cuțit și a încercat să o lovească pe consoartă. Femeia a luat-o la fugă, însă a fost prinsă de agresor în curtea casei, unde a fost înjunghiată. Ulterior, ea a fost abandonată acolo, dar un vecin a văzut-o plină de sânge și a anunțat polițiștii, care au venit la fața locului. Din nefericire, Maria Jidovu a pierdut mult sânge, iar medicii nu au mai putut să-i salveze viața.
Vasile Frâjnoiu a fost reținut de anchetatori și prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. El a ajuns în arestul poliției, unde va avea timp să se gândească la fapta sa, deoarece judecătorii au emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Iunie 2010
Stire din Eveniment : Violată și ucisă cu sânge rece
Pagina a fost generata in 0.4777 secunde