A trecut înot răul Prut, dar a fost prins de polițiștii români când voia să treacă fraudulos granița

188
A trecut înot răul Prut, dar a fost prins de polițiștii români când voia să treacă fraudulos granița - 3-1568110590.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Țuțora au depistat un cetățean din Georgia care a trecut ilegal frontiera, traversând înot râul Prut, cu scopul de a ajunge în Germania.

În data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Țuțora - I.T.P.F. Iași au depistat, pe direcția localității de frontieră Prisăcani, în apropierea malului românesc al râului Prut, un bărbat a cărui prezență în zonă nu era justificată.


Polițiștii de frontieră au procedat la identificarea bărbatului, stabilind că este un cetățean din Georgia. În vederea continuării cercetărilor, acesta a fost condus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Țuțora.


Din verificările efectuate și din declarațiile bărbatului, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că acesta este cetățeanul georgian A.A., în vârstă de 35 de ani și a trecut înot râul Prut, cu intenția de a ajunge în Germania.


În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar bărbatul a fost predat autorităților de frontieră ale statului vecin în baza Acordului de Readmisie încheiat între România și Republica Moldova.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2785 secunde