A trecut granița în Bulgaria să fure lemne

220
A trecut granița în Bulgaria să fure lemne - frontiera1-1357892070.jpg
Polițiștii de frontieră au depistat un bărbat care a trecut ilegal frontiera de stat cu un atelaj hipo pentru a sustrage un sfert de tonă de material lemnos din Bulgaria.

Ieri, în jurul orei 13.40, polițiștii de frontieră de la Băneasa au observat pe timpul verificării frontierei de stat cu Bulgaria urme pe zăpadă care duceau în țara vecină. Cercetările au stabilit faptul că un bărbat de 35 de ani a trecut ilegal "frontiera verde" cu un atelaj hipo pentru a sustrage material lemnos de pe teritoriul Bulgariei. Persoana în cauză a declarat că a observat mai mulți arbori doborâți de viscol pe teritoriul statului vecin și a decis să treacă frontiera pentru a-și însuși o parte din materialul lemnos. El a mai precizat că s-a deplasat aproximativ 30 de metri pe teritoriul vecin, unde cu un ferestrău a tăiat o parte din arbori pe care i-a încărcat într-o căruță după care s-a întors prin același loc în România.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 250 kilograme de material lemnos și ulterior au predat-o autorităților din Bulgaria.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4548 secunde