A sunat un bătrân din Constanța și i-a cerut 1.500 de lei, dându-se drept fiica sa

278
A sunat un bătrân din Constanța  și i-a cerut  1.500 de lei,  dându-se  drept fiica sa - asunat-1487089925.jpg
Luni, la ora 11.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 67 de ani, cu privire la faptul că a fost apelat telefonic de către o persoană care s-a recomandat ca fiind fiica sa, solicitându-i 1.500 de lei, întrucât a lovit o persoană pe trecerea de pietoni și îi este necesară suma respectivă pentru a rezolva problema. 


Bărbatul și-a dat seama că nu este vorba despre fiica sa și nu a dat curs solicitării persoanei care l-a apelat. Ulterior, a apelat-o pe fiica sa, iar aceasta l-a asigurat că nu a produs niciun accident rutier. 


În cauză, polițiștii au deschis o anchetă în vederea identificării autorilor, depistarea acestora și tragerea lor la răspundere penală. 


v v v


"Este foarte important pentru cetățeni să cunoască faptul că în niciun caz de accident rutier reprezentanții instituțiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speță de natură penală", precizează polițiștii constănțeni. 


Se recomandă ca, în astfel de cazuri, în care cetățenii sunt sunați și li se solicită diferite sume de bani telefonic, pentru "rezolvarea" unor accidente rutiere, să se apeleze imediat la 112 sau la Poliție, pentru a se verifica dacă fiul, fiica, ruda, rudele au fost implicate într-un accident rutier. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4594 secunde